Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Κουρέματα και χτενίσματα για pet yorkies !

Ήρθε η ώρα για ανανέωση της εμφάνισης του yorkie σου ! Όμως τι κούρεμα να ζητήσεις από τη groomer σου ; Έψαξα και βρήκα μερικά κουρέματα για τη φυλή μας και σας τα παρουσιάζω . Το καλύτερο είναι να εκτυπώσετε τη φωτογραφία με το στυλ που σας αρέσει και να το δείξετε ώστε η κομμώτρια να καταλάβει τι ζητάτε .
Η κομμώτρια καλό είναι να κουρεύει το μαλλάκι με ψαλίδι και να αποφεύγει τη μηχανή γιατί η τρίχα ίσως βγαίνει κάπως πιο σπαστή μετά .Εννοείτε ποτέ με νάρκωση!

1)Το κλασσικό puppy cut . Σε αυτό το στυλ το μαλλάκι κουρεύεται όλο στο ίδιο σχεδόν μήκος ,αλλά δεν ξυρίζεται.

2)Shnauzer cut.Σε αυτό το κούρεμα κοντοκουρεύονται οι σκούρες περιοχές του Yorkie ενώ οι ανοιχτόχρωμες περιοχές στο πρόσωπο και τα πόδια έχουν πιο μακρύ μήκος .

3)Westie cut. Σε αυτό το στυλ κουρέματος κοντοκουρεύεται όλο το σώμα και αφήνουμε πιο μακρύ το μαλλί στο κεφαλάκι.Μοιάζει με το puppy cut.

4)Chinese creasted cut . Μοιάζει με το shnauzer cut αλλά αφήνουμε περισσότερο μήκος τρίχας στην ουρά και πιο μακρύ μαλλί στο πρόσωπο .

5)Designer cuts. Πιο περίεργα κουρέματα,παραλλαγές των προηγούμενων κουρεμάτων. Μη διστάζετε να παίζεται με το μαλλί του yorkie σας !

Και εδώ μερικά όμορφα κοτσιδάκια για να εντυπωσιάζουν τους πάντες οι μικροί μας φίλοι !
Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες ιδέες και να σας βοήθησα !
Εύχομαι όμορφες στιγμές σε σας και τα σκυλάκια σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: